6.9.12

JOM JADI SUKARELAWAN AMAN PALESTIN

Assalamualaikum dan salam sejahtera..



Alahamdulillah setelah lama tak update blog ni, hari ni nak update bagi promote kepada anda semua supaya sama2 untuk menjadi salah seorang sukarelawan bagi membantu mereka yang ditindas dan dibuat seperti binatang.


Jangan risau, isi borang ni tak payah bayar dan hanya perlu ambil masa dalam 1 atau 2 minit sahaja. Semoga kita dapat membantu mereka yang memerlukan bantuan kita.

klik ====> ISI BORANG

11 comments:

  1. bila tgok gmbr d atas ni..mcm tenang ja muka bayi2 ni...

    terkedu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wajah2 ahli syurga. semoga roh mereka dicucuri allah.

      Delete
  2. Salam..nak tahu adik lelaki sy minat nak join sukarelawan untuk ke Palestin. Aman Palestin ade hantar voulnteer ke Palestin ke?Atau hanya kerja sukarelawan di Malaysia shj?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam....isi sahaja borang tu...sekiranya anda diperlukan mereka akan hubungi nanti...sebarang pertanyaan boleh tengok kat web tu...

      Delete
  3. salam... saya juga teringin untuk mnjadi sukarelawan d gaza... tetapi ingn saya tahu... adakah segala kos pnerbangan.... mkn mnum semasa brda d sana... dan sebarang kos lain d tggung sendiri atau ada biayaan dari pihak tertentu...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...
    Saya seorang perempaun.ada kah saya akan di pilih kalau saya mengisi borang?
    Saya berminat ke sana..

    ReplyDelete
  5. Admin borangnye mano klik xdok pon..

    ReplyDelete
  6. Assalam. Sy juga ingin mnjadi sukarelawan ke palestin. X kisah la tajaan atau duit sendiri sy teringin utk pergi.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum saya azroy dari johor..hati saya mula terharu bila melihat visual apa yang terjadi di gaza..saya mula berminat untuk melibat kan diri ke palestin..bagaimana cara nya..? Bila saya klik isi borang saya tidak jumpa apa pun..boleh admin bantu saya..?

    ReplyDelete
  8. Borang ahli xde...please help admin

    ReplyDelete
  9. Bagaimana nak jadi sukarelawan ke palestin...mohon pencerahan admin....call or sms saya 0142662754-sharul

    ReplyDelete